Conversió d'imatges de mapes de bits en gràfics vectorials

Podeu redimensionar un gràfic vectorial sense perdre la qualitat del gràfic. Al LibreOffice Draw i l'Impress, podeu convertir una imatge de mapa de bits en un gràfic vectorial.

1. Seleccioneu la imatge de mapa de bits que voleu convertir.

2. Feu una de les accions següents:

In LibreOffice Draw, choose Shape - Convert - To Polygon.

Al LibreOffice Impress, feu clic amb el botó dret sobre l'objecte i després trieu Converteix - En polígon.

3. Establiu les opcions de conversió de la imatge i feu clic a D'acord. Vegeu Converteix en polígon per obtindre una descripció de les opcions de conversió.