Conversi贸 d'imatges de mapes de bits en gr脿fics vectorials

Podeu redimensionar un gr脿fic vectorial sense perdre la qualitat del gr脿fic. Al LibreOffice Draw i l'Impress, podeu convertir una imatge de mapa de bits en un gr脿fic vectorial.

1. Seleccioneu la imatge de mapa de bits que voleu convertir.

2. Feu una de les accions seg眉ents:

In LibreOffice Draw, choose Shape - Convert - To Polygon.

Al LibreOffice Impress, feu clic amb el bot贸 dret sobre l'objecte i despr茅s trieu Converteix - En pol铆gon.

3. Establiu les opcions de conversi贸 de la imatge i feu clic a D'acord. Vegeu Converteix en pol铆gon per obtindre una descripci贸 de les opcions de conversi贸.