Mostra d'una presentació de diapositives

Hi ha diferents maneres d'iniciar una presentació de diapositives. Quan s'executa una presentació de diapositives, podeu controlar-la prement tecles o fent clic als botons del ratolí.

Per defecte, una presentació de diapositives sempre comença amb la primera diapositiva. Avançareu manualment per les diapositives fins a l'última diapositiva, però podeu canviar esta configuració.

Execució d'una presentació de diapositives

tip

Press Esc to abort the slide show before its end.


Hi ha moltes més tecles disponibles per controlar una presentació de diapositives. També podeu fer clic amb el botó dret del ratolí per obrir un menú contextual amb ordes útils.

Mostra d'una presentació de diapositives automàtica (mode quiosc)

Per canviar automàticament a la diapositiva següent, heu d'assignar a cada diapositiva una transició entre diapositives.

  1. Open the Slide Transition sidebar deck.

  2. In the Advance Slide area, click After and enter a time duration.

  3. Click Apply Transition to All Slides.

tip

Podeu assignar un temps diferent per a cada diapositiva per avançar a la diapositiva següent. La funció Assaja els cronometratges vos pot ajudar a aplicar el cronometratge adequat.


Per avançar fins a la primera diapositiva després que s'hagen mostrat totes les diapositives, heu de definir que la presentació de diapositives es repetisca automàticament.

  1. Trieu Presentació de diapositives - Paràmetres de presentació de diapositives.

  2. In the Presentation Mode area, choose Loop and repeat after and set the duration of the pause between shows.

Execució d'una presentació de diapositives des d'un fitxer

Podeu iniciar el LibreOffice des d'un indicador d'ordes, seguit del paràmetre -mostra i un nom de fitxer de l'Impress. Per exemple, per iniciar el fitxer nomdelfitxer.odp des de l'indicador d'ordes, introduïu l'orde següent:

soffice -show filename.odp

Això suposa que soffice es troba en el camí del programa del sistema, i que nomdelfitxer.odp està ubicat al directori actual.

Ens cal la vostra ajuda!