Assaig de cronometratges per als canvis de diapositives

El LibreOffice vos ajuda a definir els cronometratges correctes per als canvis automàtics de diapositives.

Prepareu les diapositives, inicieu la presentació utilitzant una icona especial, expliqueu a l'audiència imaginària què voleu dir en la primera diapositiva, després passeu a la diapositiva següent i així successivament. El LibreOffice grava el temps de visualització per a cada diapositiva, de manera que la pròxima vegada que reproduïu la presentació amb canvis automàtics de diapositives, el cronometratge ja s'haurà gravat.

Per gravar una presentació amb assaig de cronometratges

  1. Obriu una presentació i aneu a la vista Classificador de diapositives.

  2. Inicieu la presentació amb la icona Assaja els cronometratges Icona que hi ha a la barra Visualització de diapositives. Veureu la primera diapositiva i un temporitzador a la cantonada inferior.

  3. Quan arribe el moment de passar a la diapositiva següent, feu clic al temporitzador. Per mantindre els paràmetres per defecte d'esta diapositiva, feu clic a la diapositiva en lloc del temporitzador. Feu el mateix per a cada diapositiva de la presentació.

  4. El LibreOffice ha gravat els temps de visualització de cada diapositiva. Guardeu la presentació.

  5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.

Ens cal la vostra ajuda!