Impressi贸 de presentacions

Par脿metres d'impressi贸 per defecte

1. Per a definir les opcions d'impressi贸 per defecte del LibreOffice Impress, trieu 鈻 LibreOffice Impress 鈻 Impressi贸.

Definici贸 de les opcions d'impressi贸 per a la presentaci贸 actual

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix.

2. Feu clic a LibreOffice Impress o a la pestanya Opcions i seleccioneu les opcions de la impressora.

Aquests par脿metres anul路len les opcions per defecte de la impressora a 鈻 LibreOffice Impress 鈻 Impressi贸 nom茅s per al treball d'impressi贸 actual.

Tria d'un format d'impressi贸 per a prospectes

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix.

2. A la pestanya General del di脿leg Imprimeix, seleccioneu l'entrada "Prospectes" del quadre de llista Document.

3. Seleccioneu el nombre de diapositives que cal imprimir a cada p脿gina de paper.

Definici贸 d'opcions d'impressi贸 per a prospectes

1. Feu clic a la pestanya Prospecte.

2. Trieu Insereix - N煤mero de p脿gina per obrir el quadre de di脿leg Cap莽alera i peu.

3. Feu clic a la pestanya Notes i prospectes per introduir el text de la cap莽alera i del peu de p脿gina per als prospectes.

En aquest di脿leg veureu quatre 脿rees amb caselles de selecci贸 per a Cap莽alera, Data i hora, Peu i N煤mero de p脿gina. Aquestes quatre 脿rees corresponen a les quatre 脿rees de les cantonades de la visualitzaci贸 del prospecte mestre.

4. Introdu茂u text per a la cap莽alera, el peu i la data. Activeu la casella N煤mero de p脿gina si voleu numerar les p脿gines del prospecte. Assegureu-vos que la casella de selecci贸 Cap莽alera estiga activada si voleu que s'imprimisca el text de la cap莽alera.

5. Feu clic a Aplica-ho a totes.

Els camps de la visualitzaci贸 mestra del prospecte en pantalla no s'actualitzen, per貌 s'imprimir脿 el text que heu introdu茂t.

Impressi贸 de prospectes o de notes

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix.

2. Feu clic al quadre de llista Document i seleccioneu el tipus de contingut que vulgueu imprimir.

3. Seleccioneu Prospectes o Notes i, a continuaci贸, seleccioneu el nombre de diapositives que s'han d'imprimir a cada p脿gina.

tip

Si voleu un altre format de les diapositives a les p脿gines impreses, utilitzeu el ratol铆 per moure les diapositives a la vista Prospecte.

Impressi贸 d'un interval de diapositives

1. Trieu Visualitza - Classificador de diapositives.

2. Manteniu premuda la tecla Maj i seleccioneu l'interval de diapositives que voleu imprimir.

3. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix.

4. A 脌rea d'impressi贸 i nombre de c貌pies, feu clic a Diapositives.

5. Introdu茂u els n煤meros de diapositiva que vulgueu imprimir, i feu clic a D'acord.