Insert Slide from File

Podeu inserir diapositives d'una altra presentaci贸 a la presentaci贸 actual. Tamb茅 podeu copiar i enganxar diapositives entre presentacions.

Per inserir una diapositiva d'una altra presentaci贸:

1. Obriu una presentaci贸 i trieu Visualitza - Normal.

2. Choose .

3. Cerqueu el fitxer de presentaci贸 que cont茅 la diapositiva que voleu inserir i feu clic a Insereix.

4. Feu clic al signe de m茅s que hi ha al costat de la icona del fitxer de presentaci贸 i seleccioneu les diapositives que voleu inserir.

5. Feu clic a D'acord.

Per copiar i enganxar diapositives entre presentacions:

1. Obriu les presentacions on hi ha les diapositives que voleu copiar i enganxar.

2. A la presentaci贸 que cont茅 les diapositives que voleu copiar, trieu Visualitza - Classificador de diapositives.

3. Seleccioneu les diapositives i despr茅s trieu Edita 鈻 Copia.

4. Aneu a la presentaci贸 on voleu enganxar les diapositives i trieu Visualitza - Normal.

5. Seleccioneu la diapositiva despr茅s de la qual voleu enganxar la diapositiva copiada, i trieu Edita 鈻 Enganxa.