Canvi de l'emplenament de fons de la

Per a utilitzar un color, degradat o un motiu de tramat per al fons de la .

1. Trieu i, tot seguit, feu clic a la pestanya Fons.

2. A l'Ă rea Omple, feu una de les accions segĂĽents:

Seleccioneu Color i, tot seguit, feu clic a un color de la llista.

Seleccioneu Degradat i, tot seguit, feu clic a un estil de degradat de la llista.

Seleccioneu Ombreig i, tot seguit, feu clic a un estil d'ombreig de la llista.

3. Feu clic a D'acord.

Per utilitzar una imatge per al fons de la .

Podeu mostrar una imatge sencera com a fons d'una , o podeu enrajolar la imatge per produir un patrĂł de fons.

1. Trieu i, tot seguit, feu clic a la pestanya Fons.

2. In the Fill area, select Image, and then click an image in the list.

note

To use a custom image for the background, click the Import button. Locate the image and click Open. On returning to the Background tab, the imported image is in the Image list.

3. Feu una de les accions segĂĽents:

Per visualitzar la imatge sencera com a fons, desactiveu la casella de selecció Mosaic a l'àrea Posició i després seleccioneu Ajustament automàtic.

Per utilitzar un mosaic de la imatge com a fons, seleccioneu Mosaic i definiu les opcions Mida, Posició i Desplaçament de la imatge.

4. Feu clic a D'acord.

Aquesta modificació és vàlida només per a la presentació o el document de dibuix actual.

Per a guardar una mestra nova com a plantilla

1. .

2. .

3. Trieu Visualitza â–¸ Normal per a tancar la vista mestra.

4. Trieu Fitxer â–¸ Plantilles â–¸ Guarda com a plantilla per a guardar el document com a plantilla.

5. Introduïu un nom per a la plantilla. No canvieu la categoria de «Les meues plantilles». Feu clic a D'acord.

Ara podreu utilitzar la finestra Plantilles per obrir una nova presentaciĂł o dibuix basat en la plantilla nova.