Animaci贸 d'objectes a les diapositives d'una presentaci贸

Podeu aplicar efectes d'animaci贸 predefinits als objectes de la diapositiva.

Per aplicar un efecte d'animaci贸 a un objecte:

1. En una diapositiva que tinga activada la vista Normal, seleccioneu l'objecte que voleu animar.

2. Selecciona Vista - Animaci贸, per obrir el panell Animaci贸 personalitzada a la barra lateral. Feu clic al bot贸 Afegir (+), i aleshores seleccioneu l'efecte d'animaci贸.

3. En el di脿leg Animaci贸 personalitzada, feu clic a una pestanya per triar una categoria d'efectes. Feu clic a un efecte i despr茅s a D'acord.

Per previsualitzar l'animaci贸, feu clic al bot贸 Reprodueix.

note

A la subfinestra Diapositiva es mostra una icona al costat de la previsualitzaci贸 de les diapositives que contenen un o m茅s objectes amb una animaci贸 personalitzada. Quan executeu la presentaci贸 de diapositives amb la Consola del presentador, la icona indica que la diapositiva seg眉ent t茅 una animaci贸 personalitzada.

Per aplicar i editar un efecte d'un cam铆 de moviment:

Es pot animar un objecte perqu猫 es mogui al llarg d'un cam铆 de moviment. Podeu utilitzar camins de moviment predefinits o els vostres propis camins.

Si seleccioneu "Corba", "Pol铆gon", o "L铆nia de forma lliure", es tancar脿 el di脿leg i podreu dibuixar el vostre propi cam铆. Si es finalitza el dibuix i no es cancel路la, el cam铆 creat s'eliminar脿 del document i s'inserir脿 com a efecte del cam铆 de moviment.

Edici贸 de camins de moviment

Si la subfinestra Animaci贸 personalitzada 茅s visible, els camins de moviment per a tots els efectes de la diapositiva actual es dibuixen com una superposici贸 transparent a la diapositiva. Tots els camins s贸n sempre visibles, per tant, 茅s possible crear f脿cilment animacions amb camins consecutius.

Es pot seleccionar un cam铆 de moviment fent-hi clic. Un cam铆 seleccionat admet anses, i es pot moure i redimensionar com una forma. Si feu doble clic a un cam铆 s'iniciar脿 el mode d'edici贸 de punts. El mode d'edici贸 de punts tamb茅 es pot iniciar des del men煤 Edita 鈻 Punts o b茅 prement F8.

Per eliminar un efecte d'animaci贸 d'un objecte:

1. En una diapositiva que tinga activada la vista Normal, seleccioneu l'objecte l'efecte del qual voleu eliminar.

2. Trieu Presentaci贸 de diapositives - Animaci贸 personalitzada.

3. Feu clic a Suprimeix.