Estils

Obri el quadre Estils de la barra lateral, on es mostren els estils gràfics i de presentació disponibles per a aplicar i editar.

La finestra Estils del LibreOffice Impress es comporta de manera diferent que en altres programes del LibreOffice. Per exemple podeu crear editar i aplicar Estils gràfics, però només podeu editar Estils de presentació.

Per accedir a esta orde...

Quan editeu un estil, els canvis s'aplicaran automàticament a tots els elements formatats amb aquest estil en el document. Si voleu assegurar-vos que no s'actualitzin els estils d'una diapositiva específica, creeu una nova diapositiva mestra per a la diapositiva.

Estils de presentació

Mostra els estils que s'utilitzen als formats automàtics del LibreOffice Impress. Només podeu modificar els estils de presentació.

Icon Presentation Styles

Estils de presentació

Estils de gràfics

Mostra estils per formatar elements gràfics, incloent-hi objectes de text.

Icon Graphic Styles

Estils de gràfics

Mode format d'emplenament

Aplica l'estil seleccionat a un objecte de la diapositiva. Feu clic a la icona del receptacle de pintura i a continuació feu clic a un objecte de la diapositiva per a aplicar l'estil. Feu clic a la icona del receptacle de pintura de nou per a eixir d'aquest mode.

Icon Fill format mode

Mode format d'emplenament

Estil nou a partir de la selecció

Crea un estil nou utilitzant els atributs de format d'un objecte seleccionat.

Icon New Style from selection

Estil nou a partir de la selecció

Actualitza l'estil

Actualitza l'estil seleccionat a la finestra Estils amb la formatació actual de l'objecte seleccionat.

Icon Update Style

Actualitza l'estil

Style List / Style Groups / Context menu: New / Edit Style / Hide

Creeu, editeu, apliqueu i gestioneu estils.