Insereix o objectes del fitxer

Vos permet inserir tot el fitxer o elements espec铆fics del fitxer.

Per accedir a esta orde...

Trieu

A la barra d'eines Insereix, feu clic a

Icon Insert Slide from File

Insert from File dialog

Per a inserir elements espec铆fics des d'un fitxer:

1. Feu clic al signe m茅s del costat del nom del fitxer i seleccioneu els elements que voleu inserir. Manteniu premuda la tecla per a afegir o Maj per a ampliar la selecci贸.

2. Si voleu inserir el fitxer com a enlla莽, seleccioneu Enlla莽.

3. Feu clic a D'acord.

4. Quan se vos ho demane, feu clic a S铆 per a escalar els elements perqu猫 s'ajusten a la diapositiva, o b茅 feu clic a No per a conservar la mida original dels elements.

Enlla莽

Insereix un fitxer o alguns elements d'un fitxer en forma d'enlla莽 que s'actualitza autom脿ticament quan es modifica el fitxer d'origen.

Suprimeix els fons no utilitzats

Les p脿gines mestres no utilitzades no s'insereixen.