Esquema

Canvia a la visualització d'esquema, on podeu afegir, editar i reordenar diapositives, títols i encapçalaments.

Per accedir a esta orde...

Choose View - Outline.

La barra Formatació del text conté les icones següents per a títols de diapositives: Augmenta un nivell, Disminueix un nivell, Mou amunt i Mou avall. Si voleu reordenar els títols de les diapositives amb el teclat, assegureu-vos que el cursor és al principi d'un títol i premeu Tab per a moure el títol un nivell cap avall en la jerarquia. Per a moure el títol un nivell cap amunt, premeu Maj+Tab.

El nivell superior de l'esquema correspon als títols de les diapositives, i els nivells inferiors corresponen als encapçalaments que hi ha a les diapositives.