Navegador

Obri el Navegador, des d'on podeu saltar rĂ pidament a altres diapositives o moure-vos entre fitxers oberts.

You can dock the Navigator to the edge of your workspace.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose View - Navigator.

From toolbars:

Icon Navigator On/Off

Navegador activat/desactivat

From the keyboard:

F5

Icona de consell

Press +Shift+F5 to open the Navigator when you are editing a presentation.

Busca

Transforma la busca del ratolĂ­ en una ploma que podeu utilitzar per a escriure sobre les diapositives durant una presentaciĂł de diapositives. No podeu canviar el color de la ploma.

Icona

Busca

Primera

Salta a la primera .

Icona de primera diapositiva

Primera

anterior

Es desplaça cap a la precedent.

Icona de diapositiva anterior

anterior

segĂŒent

Es desplaça cap a la segĂŒent..

Icona de diapositiva segĂŒent

segĂŒent

Última

Salta a l'Ășltima .

Icona d'Ășltim registre

Última

Mode d'arrossegament

Arrossegueu i deixeu anar diapositives i objectes anomenats a la diapositiva activa. NomĂ©s podeu inserir diapositives i objectes anomenats des d'un fitxer guardat. NomĂ©s podeu inserir objectes anomenats com a cĂČpies.

Icona

Insereix com a enllaç

Icona

Insereix com a enllaç

Icona

Insereix com a cĂČpia

Insereix com a enllaç

Insereix diapositives com a enllaços (URL) a la diapositiva activa.

Insereix com a enllaç

Inserts slides as a link into the active slide.

Insereix com a cĂČpia

Insereix una cĂČpia d'una diapositiva o d'un objecte anomenat a la diapositiva activa.

Mostra les formes

Al submenĂș podeu triar si voleu visualitzar una llista de totes les formes o nomĂ©s de les formes anomenades. Utilitzeu el mĂštode d'arrossegar i deixar anar a la llista per canviar l'orde de les formes. Quan poseu la busca en una diapositiva i premeu la tecla Tab, se selecciona la forma segĂŒent de l'orde que hĂ geu definit.

Diapositives existents

Mostra una llista de les diapositives disponibles. Feu doble clic en una diapositiva per a convertir-la en la diapositiva activa.

Documents oberts

Mostra una llista dels fitxers del LibreOffice disponibles. Seleccioneu un fitxer per a mostrar el contingut que podeu inserir.