Autenticació del servidor

On the - LibreOffice Writer - Mail Merge Email tab page, click the Server Authentication button to specify the server security settings.

El servidor de correu d'eixida (SMTP) requereix autenticació

Activa l'autenticació necessària per enviar correus electrònics per SMTP.

El servidor de correu d'eixida (SMTP) requereix autenticació per separat

Activeu esta opció si el vostre servidor SMTP requereix un nom d'usuari i una contrasenya.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari per al servidor SMTP.

Contrasenya

Introduïu la contrasenya per al nom d'usuari.

El servidor de correu d'eixida utilitza la mateixa autenticació que el servidor de correu d'entrada.

Selecciona si primer has de llegir el teu correu electrònic abans d'enviar-lo. Aquest mètode també s'anomena "SMTP després de POP3".

Nom del servidor

Introduïu el nom del vostre servidor de correu POP 3 o IMAP.

Port

Introduïu el port per al servidor POP3 o IMAP.

POP 3

Especifica que el servidor de correu d'entrada utilitza POP 3.

IMAP

Especifica que el servidor de correu d'entrada utilitza IMAP.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari per al servidor IMAP.

Contrasenya

Introduïu la contrasenya.