Nivell de seguretat

Seleccioneu el nivell de seguretat de macros entre una de les quatre opcions. Les opcions varien segons el nivell de seguretat. Les macros permeses en un nivell de seguretat m茅s alt tamb茅 es permetran en nivells inferiors.

Molt alta

Nom茅s es permetr脿 executar les macros d'ubicacions de fitxer fiables. Totes les altres macros s'inhabilitaran, estiguen o no signades.

Podeu definir les ubicacions de fitxer fiables a la p脿gina Fonts fiables. Es permetr脿 executar qualsevol macro que es trobe en una ubicaci贸 de fitxer fiable.

Alta

Only macros from trusted sources and signed macros (from any source) are allowed to run. Macros that are neither from a trusted source nor signed are disabled.

Podeu definir les fonts fiables a la p脿gina Fonts fiables. Nom茅s ser脿 possible executar les macros signades d'una font fiable, i tamb茅 qualsevol macro que es trobe en una ubicaci贸 de fitxer fiable.

Mitjana

Es requerir脿 una confirmaci贸 abans d'executar macros de fonts desconegudes.

Podeu definir les fonts fiables a la p脿gina Fonts fiables. Ser脿 possible executar les macros signades d'una font fiable, i tamb茅 qualsevol macro que es trobe en una ubicaci贸 de fitxer fiable. La resta de macros requeriran la vostra confirmaci贸.

Baixa (no recomanat)

Totes les macros s'executaran sense confirmaci贸. Utilitzeu este par脿metre 煤nicament si esteu segur que tots els documents que s'obriran s贸n segurs.

Si establiu que una macro s'inicie de manera autom脿tica, esta macro potencialment pot malmetre l'equip suprimint fitxers o canviar-ne el nom, per exemple. Este par脿metre no 茅s recomanable si obriu documents d'altres autors.

Ens cal la vostra ajuda!