Configuraci贸 detallada de c脿lcul

Estableix les regles per a la conversi贸 des de valors de cadenes a valors num猫rics valors de cadena a refer猫ncies de cel路les i valors de cadenes a valors de data i hora. Aix貌 afecta funcions integrades com INDIRECTE que pren una refer猫ncia com a valor de cadena o funcions de data i hora que prenen arguments com a valors de cadena en formats locals o ISO 8601.

Per accedir a esta orde...

Menu - LibreOffice Calc - Formula, and in section Detailed Calculation Settings press Details... button.


Contingut a nombres

Conversi贸 de text a nombres

Com tractar el text si es troba com a operador en una operaci贸 aritm猫tica o com a argument en una funci贸 que espera un nombre. 脡s possible fer una conversi贸 sense ambig眉itat per als nombres enters, incloent-hi els exponents i dates i hores en format ISO 8601 en el seu format ampliat amb separadors. Els valors num猫rics fraccionaris amb decimals o dates diferents de la norma ISO 8601 depenen de la configuraci贸 regional. Tingueu en compte que, en les conversions que depenen de la configuraci贸 regional, el resultat num猫ric pot variar entre configuracions regionals!

Generate #VALUE! error: Text found where numeric data is expected will generate #VALUE! error. Example: "123.45" will generate a #VALUE! error, while 123.45 not.

Tracta com a zero Qualsevol text trobat on s'esperen dades num猫riques es considerar脿 un nombre de valor zero. Exemple "123.45" es mapar脿 a zero mentre 123.45 no.

Convert only if unambiguous: If the text represents a valid and unambiguous numeric value, convert it. Example: "123.456" will generate a #VALUE! error because the text contains a separator, while "123456" will not.
See Converting Text to Numbers for details.

Converteix tamb茅 valors de conversi贸 dependents de la configuraci贸 regional v脿lids en la representaci贸 de la configuraci贸 regional. Exemple "12345" 茅s un nombre v脿lid en alguns locals perqu猫 la coma 茅s el separador decimal.

Tracta la cadena buida com a zero

Aquesta opci贸 determina com es tracta una cadena buida en usar operacions aritm猫tiques. Si heu establit 芦Conversi贸 de text a nombre禄 a 芦Genera error #VALOR!禄 o 芦Tracta com a zero禄 no podeu triar (ac铆) si la conversi贸 d'una cadena buida a nombre generar脿 un error o es tractar脿 com a zero. En cas contrari, aquesta opci贸 determina com es tracten les cadenes buides.

Sintaxi de refer猫ncia per a una refer猫ncia de cadena

La sintaxi de f贸rmula que s'usar脿 en processar refer猫ncies que es troben en par脿metres de cadena. Aix貌 afecta les funcions incorporades, com INDIRECTE, que pren una refer猫ncia com a valor de cadena.

Aplica aquests par脿metres nom茅s al document actual

Mark this checkbox to apply the settings to the document only.

Ens cal la vostra ajuda!