Disposici贸 complexa de text

Defineix les opcions per a documents amb disposicions complexes de text.

Per accedir a esta orde...

Choose - Languages and Locales - General - Complex Text Layout.

Imatge del di脿leg d'opcions CTL

Lleng眉es que utilitzen la disposici贸 complexa de text

Comprovaci贸 de la seq眉猫ncia

En lleng眉es com el tailand茅s, les regles especifiquen que determinats car脿cters no estan permesos al costat d'altres car脿cters. Si la comprovaci贸 d'entrada de seq眉猫ncia (SIC) est脿 habilitada, el LibreOffice no permetr脿 les combinacions de car脿cters prohibides per alguna regla ling眉铆stica.

Utilitza la comprovaci贸 de la seq眉猫ncia

Activa la comprovaci贸 de la seq眉猫ncia d'entrada per a lleng眉es com el tailand茅s.

Restringit

Evita l'煤s i la impressi贸 de combinacions de car脿cters no v脿lides.

Control del cursor

Seleccioneu el tipus de moviment del cursor de text i de la selecci贸 de text per a text mixt (direcci贸 de text de dreta a esquerra barrejat amb direcci贸 d'esquerra a dreta).

L貌gic

Si premeu la tecla de fletxa dreta el cursor de text es mou cap al final del text actual. Si premeu la tecla de fletxa esquerra el cursor de text es mou cap al principi del text actual.

Visual

Si premeu la tecla de fletxa dreta el cursor de text es mou cap a la dreta. Si premeu la tecla de fletxa esquerra el cursor de text es mou cap a l'esquerra.

Opcions generals

Numerals (nom茅s en text)

Selecciona el tipus de numerals que s'utilitzen en textos, textos d'objectes, camps i controls per a tots els m貌duls del LibreOffice. L'煤nic element no afectat 茅s el contingut de les cel路les del LibreOffice Calc.

Este par脿metre no es guarda al document, sin贸 a la configuraci贸 del LibreOffice.