Opcions del LibreOffice Math

Defineix el format i les opcions d'impressió per a tots els documents de fórmules nous. Estes opcions s'apliquen quan imprimiu una fórmula directament des del LibreOffice Math. També podeu cridar el diàleg fent clic al botó Opcions del diàleg Imprimeix. La configuració que definiu al diàleg serà permanent, mentre que els paràmetres del diàleg Imprimeix només són vàlids per al document actual.

Per accedir a esta orde...

Obri un document Math trieu - LibreOffice Math

Opcions

Defineix els paràmetres de fórmula que seran vàlids per a tots els documents.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest diàleg.