Imprimeix

Indica la configuraci贸 de la impressi贸 en un document de dibuix o presentaci贸.

Per accedir a esta orde...

Obri un document de presentaci贸 trieu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Print.

Di脿leg d'opcions d'impressi贸 de l'Impress

Imprimeix

Defineix els elements addicionals que s'imprimiran al marge de la p脿gina.

Nom de p脿gina

Specifies whether to print the page name.

Data

Indica si s'ha d'imprimir la data actual.

Hora

Indica si s'ha d'imprimir l'hora actual.

P脿gines amagades

Indica si s'han d'imprimir les p脿gines que actualment estan amagades de la presentaci贸.

Qualitat

See also Printing in Black and White.

Per defecte

Indica que voleu imprimir en els colors originals.

Escala de grisos

Indica que voleu imprimir els colors en escala de grisos.

Blanc i negre

Indica que voleu imprimir el document en blanc i negre.

Opcions de p脿gina

Defineix opcions addicionals per a la impressi贸 de les p脿gines.

Per defecte

Indica que no voleu redimensionar m茅s les p脿gines en imprimir.

Ajusta a la p脿gina

Indica si s'ha de reduir la mida dels objectes que isquen fora dels marges de la impressora actual, per tal que c脿piguen al paper de la impressora.

P脿gines en mosaic

Indica que les p脿gines s'han d'imprimir en format de mosaic. Si les p脿gines o les diapositives s贸n m茅s petites que el paper, s'imprimiran diverses p脿gines o diapositives en un mateix full de paper.

Fullet

Seleccioneu l'opci贸 Fullet per imprimir el document en format de fullet. Tamb茅 podeu decidir si voleu imprimir el davant, el darrere o tots dos costats del fullet.

Anvers

Seleccioneu Davant per imprimir el davant d'un fullet.

Revers

Seleccioneu Darrere per imprimir el darrere d'un fullet.

De la configuraci贸 de la impressora

Determina que la safata de paper que s'ha d'utilitzar 茅s la definida per la configuraci贸 de la impressora.