Visualització

Especifica els modes de visualització disponibles. Si seleccioneu una visualització alternativa, podreu accelerar la visualització en pantalla mentre editeu la presentació.

Impress View Options Dialog

Visualització

Regles visibles

Especifica si es mostren els regles a la part superior i a l'esquerra de l'àrea de treball.

Línies d'ajuda en moure

Specifies whether to display guides when moving an object.

El LibreOffice crea guies de punts que amplien el quadre que conté l'objecte seleccionat i que cobreixen tota l'àrea de treball, fet que vos ajuda a posicionar l'objecte.

També podeu utilitzar esta funció mitjançant la amb el mateix nom de la barra Opcions si s'obri una presentació o un document de dibuix.

Tots els punts de control en l'editor Bézier

Mostra els punts de control de tots els punts de Bézier si heu seleccionat prèviament una corba de Bézier. Si l'opció Tots els punts de control en l'editor Bézier no està activada, només seran visibles els punts de control dels punts de Bézier seleccionats.

Vora de cada objecte individual

El LibreOffice mostra la línia de vora de cada objecte individual quan moveu este objecte. L'opció Vora de cada objecte individual vos permet veure si els objectes concrets entren en conflicte amb altres objectes de la posició de destinació. Si no activeu l'opció Vora de cada objecte individual, el LibreOffice només mostra una vora quadrada que inclou tots els objectes seleccionats.

Ens cal la vostra ajuda!