Visualitzaci贸

Especifica els modes de visualitzaci贸 disponibles. Si seleccioneu una visualitzaci贸 alternativa, podreu accelerar la visualitzaci贸 en pantalla mentre editeu la presentaci贸.

Di脿leg d'opcions de visualitzaci贸 de l'Impress

Visualitzaci贸

Regles visibles

Especifica si es mostren els regles a la part superior i a l'esquerra de l'脿rea de treball.

L铆nies d'ajuda en moure

Especifica si es mostren les guies en moure un objecte.

El LibreOffice crea guies de punts que amplien el quadre que cont茅 l'objecte seleccionat i que cobreixen tota l'脿rea de treball, fet que vos ajuda a posicionar l'objecte.

Tamb茅 podeu utilitzar esta funci贸 mitjan莽ant la amb el mateix nom de la barra Opcions si s'obri una presentaci贸 o un document de dibuix.

Tots els punts de control en l'editor B茅zier

Displays the control points of all B茅zier points if you have previously selected a B茅zier curve. If the All control points in B茅zier editor option is not marked, only the control points of the selected B茅zier points will be visible.

Vora de cada objecte individual

El LibreOffice mostra la l铆nia de vora de cada objecte individual quan moveu este objecte. L'opci贸 Vora de cada objecte individual vos permet veure si els objectes concrets entren en conflicte amb altres objectes de la posici贸 de destinaci贸. Si no activeu l'opci贸 Vora de cada objecte individual, el LibreOffice nom茅s mostra una vora quadrada que inclou tots els objectes seleccionats.