Opcions del LibreOffice Impress

Defineix diversos paràmetres per a nous documents de presentació, com ara el contingut que es mostrarà, la unitat de mesura utilitzada i l'alineació de la graella.

Per accedir a esta orde...

Obri un document de presentació trieu - LibreOffice

General

Permet definir les opcions generals per als documents de dibuix o de presentació.

Visualització

Especifica els modes de visualització disponibles. Si seleccioneu una visualització alternativa, podreu accelerar la visualització en pantalla mentre editeu la presentació.

Graella

Defines the grid settings for creating and moving objects.

Imprimeix

Indica la configuració de la impressió en un document de dibuix o presentació.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest diàleg.