Opcions del LibreOffice Impress

Defineix diversos par脿metres per a nous documents de presentaci贸, com ara el contingut que es mostrar脿, la unitat de mesura utilitzada i l'alineaci贸 de la graella.

Per accedir a esta orde...

Obri un document de presentaci贸 trieu - LibreOffice

General

Permet definir les opcions generals per als documents de dibuix o de presentaci贸.

Visualitzaci贸

Especifica els modes de visualitzaci贸 disponibles. Si seleccioneu una visualitzaci贸 alternativa, podreu accelerar la visualitzaci贸 en pantalla mentre editeu la presentaci贸.

Graella

Defines the grid settings for creating and moving objects.

Imprimeix

Indica la configuraci贸 de la impressi贸 en un document de dibuix o presentaci贸.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest di脿leg.