Application Colors

Estableix els colors per a la interfície d'usuari del LibreOffice. Podeu guardar els paràmetres actuals com a esquema de color i tornar-los a carregar més avant.

Per accedir a esta orde...

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Accessibilitat al LibreOffice

Esquema de color

Guarda i suprimeix esquemes de color.

Esquema

Selecciona l'esquema de color que voleu utilitzar.

Guarda

Guarda els paràmetres actuals com a esquema de color que podeu actualitzar més avant. El nom s'afig al quadre Esquema.

Nom de l'esquema de color

IntroduĂŻu un nom per a l'esquema de color.

Suprimeix

Suprimeix l'esquema de color que es mostra al quadre Esquema. No podeu suprimir l'esquema per defecte.

Esquema

Seleccioneu els colors per als elements de la interfĂ­cie d'usuari.

Per aplicar un color a un element de la interfĂ­cie d'usuari, assegureu-vos que la casella de selecciĂł de davant del seu nom estiga activada. Per amagar un element de la interfĂ­cie d'usuari, desactiveu la casella de selecciĂł.

Icona de nota

Alguns elements de la interfĂ­cie d'usuari no es poden amagar.

Icona de nota

Per tal de millorar la visibilitat del cursor, si l'usuari defineix el color de fons de l'aplicaciĂł entre el gris 40% i el gris 60%, el cursor es canviarĂ  automĂ ticament al color gris 40%.

El parĂ metre de color AutomĂ tic canvia l'element de la interfĂ­cie d'usuari al color predefinit de l'esquema de color.

Els paràmetres de color per a "Enllaços visitats" i "Enllaços no visitats" només s'apliquen als documents creats després que s'apliqui la configuració.