Visualitzaci贸

Permet configurar par脿metres relatius a la visualitzaci贸.

Per accedir a esta orde...

Trieu - LibreOffice - Visualitza.

Imatge del di脿leg d'opcions de visualitzaci贸

Tema d'icones

Especifica l'estil d'icona per a les icones a les barres d'eines i di脿legs.

Mida de les icones

Toolbar

Especifica la mida de visualitzaci贸 de les icones de la barra d'eines.

Barra de fitxes

Especifica la mida de visualitzaci贸 de les icones de la barra de fitxes.

Sidebar

Especifica la mida de visualitzaci贸 de les icones de la barra lateral.

Visibilitat

Icones als men煤s

Mostra icones al costat dels elements de men煤 corresponents. Trieu entre 芦Autom脿tic禄, 芦Amaga禄 y 芦Mostra禄. L'opci贸 芦Autom脿tic禄 mostra les icones en funci贸 dels par脿metres o del tema del sistema.

Shortcuts

Displays shortcut keys next to corresponding menu items. Select from "Automatic", "Hide", and "Show". "Automatic" displays shortcut keys according to system settings.

Ratol铆

Middle button

Defineix la funci贸 del bot贸 central del ratol铆.

1. Despla莽ament autom脿tic: si arrossegueu mentre premeu el bot贸 central del ratol铆 es despla莽ar脿 la visualitzaci贸.

2. Enganxa el porta-retalls: si premeu el bot贸 central del ratol铆 s'inserir脿 el contingut del "Porta-retalls de la selecci贸" a la posici贸 del cursor.

El 芦Porta-retalls de la selecci贸禄 茅s independent del porta-retalls normal que utilitzeu amb Edita 鈻 Copia/Retalla /Insereix o amb les tecles de drecera respectives. El porta-retalls i el 芦Porta-retalls de la selecci贸禄 poden incloure contingut diferent al mateix temps.

Porta-retalls

Selecci贸 del porta-retalls

Copia el contingut

Edit - Copy +C.

Selecciona el text, les taules i els objectes.

Enganxament de contingut

Edit - Paste +V pastes at the cursor position.

Si feu clic al bot贸 central del ratol铆, s'enganxa a la posici贸 de la busca del ratol铆.

Enganxar en un altre document

No afecta el contingut del porta-retalls.

L'煤ltima selecci贸 marcada 茅s el contingut del porta-retalls de la selecci贸.

tip

Press Shift++R to restore or refresh the view of the current document.

Graphics Output

Accelera per maquinari

Accedeix directament a les funcions de maquinari de l'adaptador de visualitzaci贸 gr脿fica per millorar la visualitzaci贸 de pantalla. La compatibilitat amb l'acceleraci贸 de maquinari no est脿 disponible per a tots els sistemes operatius i totes les distribucions de plataforma del LibreOffice.

Usa l'antiali脿sing

Si 茅s compatible, podeu habilitar i inhabilitar el suavitzat dels gr脿fics. Quan el suavitzat est脿 activat, la majoria d'objectes tenen una aparen莽a m茅s suau i amb menys artefactes.

Llistes de tipus de lletra

Previsualitza els tipus de lletra

Mostra els noms dels tipus de lletra que es poden seleccionar en el tipus de lletra corresponent, com ara els tipus de lletra del quadre Tipus de lletra que hi ha a la barra Formataci贸.

Suavitza el tipus de lletra a la pantalla

Seleccioneu aquesta opci贸 per a suavitzar l'aparen莽a en pantalla del text.

from

Introdu茂u la mida de lletra m茅s petita que cal suavitzar.