Tipus de lletra

Substitueix un tipus de lletra amb el tipus de lletra que trieu. La substituci├│ nom├ęs reempla├ža una font en pantalla, o b├ę en pantalla i a la impressi├│. El reempla├žament no canvia els par├ámetres per al tipus de lletra que es guarden en el document.

Si ho voleu, podeu canviar la substituci├│ per defecte del tipus de lletra que utilitza el sistema operatiu quan troba un tipus de lletra no disponible en un document.

Per accedir a esta orde...

Choose - LibreOffice - Fonts.

Icona de nota

El reempla├žament de tipus de lletra tamb├ę afecta la visualitzaci├│ dels tipus de lletra de la interf├şcie d'usuari del LibreOffice.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Aplica la taula de reempla├žament

Habilita els par├ámetres de reempla├žament de tipus de lletra que definiu.

Taula de reempla├žament

Llista el tipus de lletra original i el tipus de lletra que el reempla├žar├á. Seleccioneu Sempre per reempla├žar el tipus de lletra encara que el tipus de lletra original estiga instal┬Ělat al vostre sistema. Seleccioneu Pantalla per reempla├žar nom├ęs el tipus de lletra de la pantalla i no reempla├žar mai el tipus de lletra per a la impressi├│.

Casella de selecci├│ Sempre

Casella de selecci├│ Pantalla

Acci├│ de reempla├žament

activada

en blanc

Reempla├žament del tipus de lletra en pantalla i a la impressi├│, tant si el tipus de lletra est├á instal┬Ělat com si no.

activada

activada

Reempla├žament del tipus de lletra nom├ęs en pantalla, tant si el tipus de lletra est├á instal┬Ělat com si no.

en blanc

activada

Reempla├žament del tipus de lletra nom├ęs en pantalla, per├▓ nom├ęs si el tipus de lletra no est├á disponible.

en blanc

en blanc

Reempla├žament del tipus de lletra en pantalla i a la impressi├│, per├▓ nom├ęs si el tipus de lletra no est├á disponible.

Tipus de lletra

Introdu├»u o seleccioneu el nom del tipus de lletra que voleu reempla├žar.

Reempla├ža per

Introdu├»u o seleccioneu el nom del tipus de lletra de reempla├žament.

Aplica

Aplica el tipus de lletra de reempla├žament seleccionat.

Icona

Aplica

Suprimeix

Suprimeix el tipus de lletra de reempla├žament seleccionat.

Icona

Suprimeix

Configuraci├│ del tipus de lletra per a HTML i el codi font del Basic

Seleccioneu el tipus i la mida de lletra per a la visualitzaci├│ d'HTML i el codi font del Basic.

Tipus de lletra

Seleccioneu el tipus i la mida de lletra per a la visualització d'HTML i del codi font del Basic. Seleccioneu Automàtic per detectar automàticament un tipus de lletra adequat.

Nom├ęs tipus de lletra no proporcionals

Seleccioneu-ho per visualitzar nom├ęs els tipus de lletra no proporcionals al quadre de llista Tipus de lletra.

Mida

Seleccioneu una mida de lletra per a la visualitzaci├│ d'HTML i del codi font del Basic.