Ús de la plataforma Java

El LibreOffice permet usar la plataforma Java per executar aplicacions i components basats en l'arquitectura JavaBeans.

El LibreOffice, per poder usar la plataforma Java, ha de disposar del programari Java 2 Runtime Environment. Durant la instal·lació del LibreOffice, se vos oferirà l'opció d'instal·lar estos fitxers si encara no es troben instal·lats. També podeu instal·lar-los ara si és necessari.

Cal que activeu l'ús de la plataforma Java al LibreOffice per executar aplicacions Java.

Icona de nota

Abans d'utilitzar un controlador JDBC, n'haureu d'afegir el camí a la classe. Trieu - LibreOffice - Avançat i feu clic al botó Camí a les classes. Una vegada hàgeu introduït la informació del camí, reinicieu el LibreOffice.


Icona de nota

Les modificacions que feu a - LibreOffice - Avançat s'utilitzaran fins i tot si ja s'ha iniciat la Java Virtual Machine (JVM, una màquina virtual per a la plataforma Java). Si feu modificacions al ClassPath (camí a les classes Java) haureu de reiniciar el LibreOffice. Passa el mateix per a les modificacions que feu a - Internet - Servidor intermediari. Només els quadres "Servidor intermediari HTTP" i "Servidor intermediari FTP" i els seus ports poden modificar-se sense que calga tornar a iniciar l'aplicació, ja que s'analitzaran quan feu clic a D'acord.


Ens cal la vostra ajuda!