Registre de canvis

note

La funci贸 de revisi贸 del LibreOffice est脿 disponible per als documents de text i de full de c脿lcul.


No es registren tots els canvis. Per exemple, el canvi d'alinear un tabulador de la dreta a l'esquerra no es registra. Tanmateix, es registren tots els canvis habituals que fa un revisor, com ara les addicions, les supressions, les alteracions de text i la formataci贸 habitual.

  1. Per a iniciar l'enregistrament de canvis, obriu el document que s'editar脿, aneu a Edita 鈻 Seguiment de canvis i trieu Enregistra.

  2. Ara podeu comen莽ar a fer canvis. Vos adonareu que se subratllen en color tots els passatges de text nous que introdu茂u; el text que suprimiu es continua visualitzant per貌 apareix ratllat i en color.

  3. Si vos desplaceu a un canvi marcat amb la busca del ratol铆, veureu una refer猫ncia al tipus de canvi, l'autor, la data i l'hora del canvi a l'indicador d'ajuda. Si s'han habilitat els consells ampliats, tamb茅 veureu els comentaris disponibles sobre este canvi.

Els canvis que s'han fet en un document de full de c脿lcul es realcen mitjan莽ant una vora al voltant de les cel路les; quan poseu el cursor sobre la cel路la, es mostra informaci贸 m茅s detallada sobre el canvi en q眉esti贸 a l'indicador d'ajuda.

You can enter a comment on each recorded change by placing the cursor in the area of the change and then choosing Edit - Track Changes - Comment. In addition to Extended Tips, the comment is also displayed in the list in the Manage Changes dialog.

Per a deixar d'enregistrar els canvis, torneu a triar Edita 鈻 Seguiment de canvis 鈻 Enregistra. S'elimina la marca de selecci贸 i aleshores podeu guardar el document.

En un document de text, podeu real莽ar totes les l铆nies que heu modificat amb una marca de color addicional, com ara una l铆nia vermella al marge.

To change the settings for tracking changes, choose - LibreOffice Writer - Changes or on the - LibreOffice Calc - Changes.

Ens cal la vostra ajuda!