Impressi贸 m茅s r脿pida amb dades redu茂des

Podeu decidir de reduir les dades necess脿ries per imprimir el document. Podeu definir configuracions diferents per imprimir directament a la impressora o per imprimir a un document.

1. Trieu - LibreOffice - Impressi贸.

2. Feu clic en una de les opcions de configuraci贸 seg眉ents:

Impressora: permet definir opcions per reduir les dades en imprimir directament a una impressora.

Imprimeix a un fitxer: permet definir opcions per reduir les dades en imprimir a un fitxer.

3. Seleccioneu les opcions que desitgeu i, tot seguit, feu clic a D'acord.

S'utilitzaran les opcions modificades en tots els documents que imprimiu d'ara en avant.

4. Imprimiu el document.

Podeu reduir les dades de transpar猫ncia, de degradats o de mapes de bits. Quan redu茂u les dades, en la majoria d'impressores no notareu cap reducci贸 de la qualitat d'impressi贸. Tanmateix, el temps d'impressi贸 茅s notablement m茅s curt i, quan imprimiu a un fitxer, la mida del fitxer 茅s molt m茅s petita.