Impressi贸 en blanc i negre

Impressi贸 de text i de gr脿fics en blanc i negre

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix. S'obri la pestanya General.

2. Feu clic a Propietats. S'obri el di脿leg de propietats de la impressora.

3. Seleccioneu l'opci贸 d'imprimir en blanc i negre. Si voleu obtindre'n m茅s informaci贸, vegeu la guia d'usuari de la impressora.

4. Confirmeu el di脿leg Propietats i feu clic a Imprimeix.

El document actual s'imprimir脿 en blanc i negre.

Impressi贸 en blanc i negre al LibreOffice Impress i al LibreOffice Draw

1. Choose - LibreOffice Impress or - LibreOffice Draw, as appropriate.

2. Tot seguit, trieu Imprimeix.

3. A Qualitat, seleccioneu Escala de grisos o Blanc i negre i feu clic a D'acord.

Quan una d'estes opcions est脿 seleccionada, s'imprimeixen totes les presentacions o els dibuixos sense color. Si nom茅s voleu imprimir en negre la faena d'impressi贸 actual, seleccioneu l'opci贸 pertinent a Fitxer 鈻 Imprimeix 鈻 LibreOffice Draw/Impress.

Grayscale converts all colors to a maximum of 256 gradations from black to white. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Black & white converts all colors into the two values black and white. All borders around objects are printed black. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Impressi贸 de text nom茅s en blanc i negre

Al LibreOffice Writer podeu imprimir en blanc i negre el text formatat en color. Podeu indicar esta opci贸 per a tots els documents de text que s'hagen d'imprimir posteriorment o nom茅s per al proc茅s d'impressi贸 actual.

Impressi贸 de tots els documents de text amb text en blanc i negre

1. Choose - LibreOffice Writer or - LibreOffice Writer/Web.

2. Tot seguit, trieu Imprimeix.

3. A Continguts, activeu l'opci贸 Imprimeix en negre i feu clic a D'acord.

Tots els documents de text o HTML s'imprimiran amb text negre.

Impressi贸 del document de text actual amb text en blanc i negre

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix. Tot seguit, feu clic a la pestanya LibreOffice Writer.

2. Trieu Imprimeix text en negre i feu clic a Imprimeix.