Enganxament de continguts en formats especials

Podeu enganxar al document els continguts emmagatzemats al porta-retalls amb diversos formats. Al LibreOffice podeu triar com voleu enganxar els continguts mitjançant un diàleg o una icona desplegable.

Les opcions disponibles depenen dels continguts del porta-retalls.

Als documents de text del Writer, podeu prémer +Maj+V per enganxar el contingut del porta-retalls com a text sense format.

Enganxament dels continguts del porta-retalls mitjançant un menú d'icona

1. Feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Enganxa de la barra Estàndard per obrir el menú.

2. Seleccioneu una de les opcions.

Si no vos agrada el resultat, feu clic a la icona Desfés i, tot seguit, torneu a enganxar els continguts mitjançant una altra opció.

Enganxament dels continguts del porta-retalls mitjançant un diàleg

1. Trieu Edita ▸ Enganxament especial.

2. Seleccioneu una de les opcions i feu clic a D'acord.

Si sou en un full de càlcul i els continguts del porta-retalls són cel·les de full de càlcul, apareix un diàleg Enganxament especial diferent. Utilitzeu el diàleg Enganxament especial per utilitzar opcions bàsiques o avançades en copiar cel·les.