Canvi de l'associaci贸 dels tipus de document del Microsoft Office

Per canviar l'associaci贸 de les extensions dels noms de fitxer del Microsoft Office amb l'objectiu d'obrir els fitxers al LibreOffice o al Microsoft Office amb el Microsoft Windows:

1. A l'Explorador del Windows, feu clic amb el bot贸 dret del ratol铆 en un fitxer del tipus que voleu assignar a una altra aplicaci贸.

2. Al men煤 contextual, trieu Obri amb 鈻 Trieu una altra aplicaci贸.

3. A la llista d'aplicacions, seleccioneu el programa que ha d'obrir el tipus de fitxer actual. Assegureu-vos que la casella "Utilitza sempre este programa" estiga seleccionada.

Si estos passos no s贸n v脿lids per a la vostra marca del Microsoft Windows, cerqueu a l'ajuda del vostre Microsoft Windows les instruccions per canviar les associacions de fitxer.