Selecció d'unitats de mesura

Podeu seleccionar unitats de mesura diferents per als documents del LibreOffice Writer, del LibreOffice Writer/Web, del LibreOffice Calc, del LibreOffice Impress i del LibreOffice Draw.

1. Obriu un document del tipus per al qual voleu canviar les unitats de mesura.

2. Trieu .

3. A la subfinestra esquerra del diàleg, feu doble clic a l'aplicació per a la qual voleu seleccionar la unitat de mesura.

Feu doble clic a LibreOffice Writer si voleu seleccionar les unitats de mesura per als documents de text.

4. Feu clic a General.

5. A la pestanya General, seleccioneu la unitat de mesura. Tanqueu el diàleg amb D'acord.

Introducció directa d'unitats de mesura

- LibreOffice Writer - General