Definició d'estils de línia

1. Seleccioneu un objecte de dibuix de línia en un document.

2. Trieu Format - Línia i feu clic a la pestanya Estils de línia.

3. Indiqueu les opcions de línia que desitgeu.

Icona de nota

To specify the length of the line as a percentage of the line thickness, select Fit to line thickness.

4. Feu clic a Afig.

5. Introduïu un nom per a l'estil de línia i feu clic a D'acord.

Icona de nota

Per guardar un estil de línia en una llista d'estils de línia personalitzats, feu clic a la icona Guarda els estils de línia.

6. Feu clic a Tanca per tancar el diàleg.