Creaci贸 i impressi贸 d'etiquetes i de targetes de visita

Disseny de targetes de visita mitjan莽ant un di脿leg

Trieu Fitxer 鈻 Nou 鈻 Targetes de visita per a obrir el di脿leg Targetes de visita, que permet triar l'aparen莽a de les targetes de visita.

Disseny d'etiquetes i de targetes de visita

Des del di脿leg Etiquetes podeu dissenyar etiquetes i targetes de visita.

1. Trieu Fitxer 鈻 Nou 鈻 Etiquetes per a obrir el di脿leg Etiquetes.

2. A la pestanya Etiquetes, a Format, definiu el format de l'etiqueta.

El LibreOffice Writer cont茅 nombrosos formats de fulls disponibles comercialment per a etiquetes, acreditacions i targetes de visita. Tamb茅 podeu afegir altres formats personalitzats.

3. A la pestanya Etiquetes, a Inscripci贸, podeu triar qu猫 voleu escriure a les etiquetes.

Per fer-ho, sovint heu de rec贸rrer als camps de bases de dades per poder imprimir les etiquetes amb continguts variables; per exemple, quan envieu "Cartes de formulari". Tamb茅 podeu imprimir el mateix text a cada etiqueta.

Utilitzeu els quadres de llista Base de dades i Taula per seleccionar la base de dades i la taula des d'on s'han d'obtindre les dades. Feu clic al bot贸 de fletxa per transferir el camp de dades seleccionat a l'脿rea d'inscripci贸. Premeu Retorn per inserir un salt de l铆nia. Igualment, podeu introduir espais i qualsevol altre text fix.

A la pestanya Format, podeu definir formats d'etiqueta diferents dels predefinits. Per fer-ho, seleccioneu "Usuari" al quadre de llista Tipus. A la pestanya Opcions podeu indicar si s'han de crear totes les etiquetes o nom茅s algunes de concretes.

4. A la pestanya Opcions, assegureu-vos que la casella Sincronitza els continguts est脿 seleccionada. Si ho est脿, nom茅s cal introduir una etiqueta (a l'etiqueta superior esquerra) i editar-la una vegada.

5. Feu clic a Document nou per crear un document nou amb la configuraci贸 que heu definit.

6. Quan feu clic a Document nou apareix una finestreta amb el bot贸 Sincronitza les etiquetes. Introdu茂u la primera etiqueta. Quan feu clic al bot贸 Sincronitza les etiquetes, es copia l'etiqueta a la resta d'etiquetes del full.