Edició d'objectes gràfics

Trieu Visualitza - Barres d'eines - Dibuix per obrir la barra d'eines Dibuix, si encara no ho està.

Es poden editar i modificar els objectes de dibuix subseqüentment. Els objectes de dibuix que es creen d'esta manera són gràfics vectorials; podeu canviar-ne l'escala lliurement sense que perdin qualitat.

Per crear un rectangle, feu clic a la icona del rectangle i moveu el cursor al punt del document on voleu col·locar una de les cantonades del rectangle. Premeu el botó del ratolí i manteniu-lo premut mentre arrossegueu cap a la cantonada contrària del rectangle. Quan deixeu anar el botó, s'inserirà el rectangle al document. Estarà seleccionat i en podreu editar les propietats mitjançant el menú contextual.

note

Per tornar al mode normal després de crear objectes de dibuix i editar-los, feu clic a una àrea del document que no continga cap objecte. Si veieu un cursor de dibuix, primer eixiu d'este mode mitjançant un clic a la icona Selecciona.