Inserci贸 d'objectes des de la Galeria

Podeu inserir un objecte en un document com a c貌pia o com a enlla莽. Una c貌pia d'un objecte 茅s independent de l'objecte original. Els canvis que feu a l'objecte original no afecten la c貌pia. En canvi, un enlla莽 dep猫n de l'objecte original. Per tant, si modifiqueu l'objecte original, els canvis es reflectiran en l'enlla莽.

Inserci贸 d'un objecte com a c貌pia

1. Per obrir la Galeria, feu clic a la icona Galeria a la barra Est脿ndard o seleccioneu Eines - Galeria.

2. Seleccioneu un tema.

3. Seleccioneu un objecte amb un sol clic.

4. Arrossegueu l'objecte cap al document, o feu clic amb el bot贸 dret del ratol铆 per obrir el men煤 contextual, i seleccioneu Insereix i Copia.

Inserci贸 d'un objecte com un enlla莽

1. Per a obrir la Galeria, feu clic a la icona Galeria a la barra Est脿ndard o seleccioneu Insereix 鈻 Multim猫dia 鈻 Galeria.

2. Seleccioneu un tema.

3. Seleccioneu un objecte amb un sol clic.

4. Arrossegueu l'objecte al document mentre premeu les tecles Maj煤scula i , o feu clic amb el bot贸 dret per obrir el men煤 contextual i seleccioneu Insereix i Enlla莽.

Inserci贸 d'un objecte com a gr脿fic de fons

1. Per obrir la Galeria, feu clic a la icona Galeria a la barra Est脿ndard o seleccioneu Eines - Galeria.

2. Seleccioneu un tema.

3. Seleccioneu un objecte amb un sol clic.

4. Obriu el men煤 contextual i trieu Insereix - Fons - P脿gina o Par脿graf.

Inserci贸 d'un objecte com a textura (patr贸) per a un altre objecte

1. Per obrir la Galeria, feu clic a la icona Galeria a la barra Est脿ndard o seleccioneu Eines - Galeria.

2. Seleccioneu un tema.

3. Seleccioneu un objecte amb un sol clic.

4. Copieu l'objecte de dibuix al porta-retalls, per exemple, amb l'+C.