Addició d'un botó d'orde a un document

Utilitzeu la barra d'eines Controls de formulari per afegir caselles de selecció, botons, taules que mostren registres de dades i altres controls a un document.

Per afegir un botó a un document

1. Trieu Visualitza - Barres d'eines - Controls de formulari.

2. Push Button Icon

A la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona Botó per prémer.

La busca del ratolí esdevé una creu.

3. En el document, premeu i arrossegueu per dibuixar el botó.

4. Right-click the button and choose Control Properties.

5. Indiqueu les propietats del botó.

6. Per canviar l'etiqueta del botó, feu clic a la pestanya General i editeu el text del quadre Etiqueta.

7. Per adjuntar una macro al botó, feu clic a la pestanya Esdeveniments i premeu el botó ... situat al costat de l'acció de botó que ha d'executar la macro. En el diàleg Assigna una acció, cerqueu la macro que voleu utilitzar i feu clic a D'acord.

8. Tanqueu el diàleg Propietats.

9. (Opcional) Indiqueu les propietats del formulari al qual pertany el botó.

10. Right-click the button and choose Form Properties.

11. S'obri el diàleg Propietats del formulari.

12. Indiqueu les propietats del formulari i tanqueu el diàleg.