Enviament de faxos i configuraci贸 del LibreOffice per enviar faxos

Per enviar un fax directament des del LibreOffice, necessiteu un m貌dem fax i un controlador de fax que permeta que les aplicacions es comuniquin amb el m貌dem fax.

Enviament d'un fax a trav茅s del di脿leg Imprimeix

1. Obriu el di脿leg Imprimeix triant Fitxer 鈻 Imprimeix i seleccioneu el controlador de fax al quadre de llista Nom.

2. Si feu clic a D'acord, s'obrir脿 el di脿leg del vostre controlador de fax, on podeu seleccionar el destinatari del fax.

Configuraci贸 d'una icona de fax al LibreOffice

Podeu configurar el LibreOffice perqu猫 amb un sol clic en una icona s'envie autom脿ticament el document actual en forma de fax:

1. Choose - LibreOffice Writer - Print.

2. Seleccioneu el controlador de fax al quadre de llista Fax i feu clic a D'acord.

3. Feu clic a la icona de fletxa al final de la barra Est脿ndard. Al men煤 desplegable, trieu Personalitza.

Apareixer脿 la pestanya Barres d'eines del di脿leg Personalitza.

4. Feu clic a Afig ordes.

5. Seleccioneu la categoria "Documents" i, a continuaci贸, seleccioneu l'orde "Envia el fax per defecte".

6. Feu clic a Afig i a Tanca.

7. A la pestanya Barres d'eines, feu clic al bot贸 de fletxa avall per col路locar la icona nova all脿 on la vulgueu. Feu clic a D'acord.

La vostra barra Est脿ndard ara t茅 una icona nova per enviar el document actual com a fax.