Adding Graphics to the Gallery

Podeu col·locar un gràfic d'un document com ara una pàgina HTML a la Galeria amb l'opció d'arrossegar i deixar anar.

1. Visualitzeu el tema de la Galeria al qual voleu afegir el gràfic.

2. Col·loqueu la busca del ratolí sobre el gràfic, sense fer clic.

3. Si la busca del ratolí canvia a un símbol de mà, el gràfic fa referència a un enllaç. En este cas, feu clic al gràfic mentre premeu la tecla per seleccionar-lo sense executar l'enllaç corresponent.

Si la busca del ratolí no canvia a un símbol de mà, simplement podeu fer clic al gràfic per seleccionar-lo.

4. Amb el gràfic seleccionat, deixeu anar el botó del ratolí. Torneu a fer clic al gràfic, mantenint el botó del ratolí premut durant més de dos segons. El gràfic es copia a la memòria interna.

5. Sense deixar anar el botó del ratolí, arrossegueu el gràfic a la Galeria.