Busca de taules i documents de formulari

Icona

Als fulls de cĆ lcul i als documents en quĆØ s'utilitzen els controls de formulari, podeu fer clic a la icona Busca un registre a la barra de formularis per obrir un diĆ leg i buscar qualsevol text o valor.

Podeu buscar en un o a tots els camps de dades. Podeu seleccionar si el text ha d'estar al principi, al final o a qualsevol ubicaciĆ³ del camp de dades. TambĆ© podeu utilitzar els comodins ? i *, igual que al diĆ leg Busca i reemplaƧa. Podeu trobar informaciĆ³ addicional sobre la funciĆ³ de busca de la base de dades a l'Ajuda del LibreOffice.

Busca amb un filtre de formulari