Creaci贸, 煤s i edici贸 d'informes de bases de dades

Utilitzaci贸 d'un informe

El LibreOffice emmagatzema la informaci贸 sobre els informes creats al fitxer de base de dades.

1. Trieu Fitxer 鈻 Obri i seleccioneu el fitxer de base de dades.

2. A la finestra del fitxer de base de dades, feu clic a la icona Informes.

3. Feu doble clic en un dels noms d'informe per obrir l'informe.

note

Estos enlla莽os s'afigen autom脿ticament quan creeu un informe nou amb l'Auxiliar d'informes o a la finestra Constructor d'informes.

Edici贸 d'un informe creat a la finestra Constructor d'informes

La finestra del Constructor d'informes s'obri amb la informaci贸 de l'informe carregada.

Use the toolbars and menu commands and drag-and-drop to edit the report as stated in the Report Builder guide.

Executeu l'informe per veure el document d'informe resultant.

Edici贸 d'un informe creat per l'Auxiliar d'informes

Podeu editar els estils de p脿gina per a la primera p脿gina i les p脿gines seg眉ents de l'informe aix铆 com els estils de par脿graf, els formats num猫rics, les etiquetes de camp impreses, etc.

warning

Si no teniu un profund coneixement de les bases de dades a les quals accedeix l'informe, no editeu l'expressi贸 SQL, el nom de la base de dades, els controls de formulari amagats o la informaci贸 relacionada de l'informe.