Registre d'una llibreta d'adreces

Al LibreOffice podeu registrar diferents fonts de dades. Els continguts dels camps de dades estaran disponibles perquè els utilitzeu en diferents camps i controls. La vostra llibreta d'adreces del sistema és una font de dades com esta.

Les plantilles i els auxiliars del LibreOffice utilitzen camps per als continguts de la llibreta d'adreces. Quan s'activen, els camps generals de les plantilles es reemplacen automàticament amb els camps de la font de dades de la vostra llibreta d'adreces.

Perquè es dugui a terme el reemplaçament, cal que indiqueu al LibreOffice quina llibreta d'adreces utilitzeu. L'auxiliar que sol·licita esta informació apareix automàticament el primer cop que activeu, per exemple, una plantilla de carta de negocis. També podeu cridar l'auxiliar seguint els passos que es llisten a continuació.

Icona de nota

Les dades de la llibreta d'adreces són només de lectura al LibreOffice Base. No es pot afegir, editar ni suprimir cap dada d'adreça dins del Base.


Auxiliar de la font de dades de la llibreta d'adreces

Per cridar l'auxiliar Font de dades de la llibreta d'adreces, trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Font de dades de la llibreta d'adreces.

Registre manual d'una llibreta d'adreces existent

  1. Trieu Eines - Assignació de la llibreta d'adreces. Apareix el diàleg Plantilles: Assignació de la llibreta d'adreces.

  2. Al quadre combinat Font de dades, seleccioneu la llibreta d'adreces del sistema o la font de dades que voleu utilitzar com a llibreta d'adreces.

  3. Si encara no heu registrat la llibreta d'adreces del sistema al LibreOffice com la font de dades, feu clic al botó Font de dades de les adreces. Això vos porta a l'Auxiliar de la font de dades de la llibreta d'adreces, on podeu registrar la vostra llibreta d'adreces com una font de dades nova al LibreOffice.

  4. Al quadre combinat Taula, seleccioneu la taula de base de dades que voleu utilitzar com a llibreta d'adreces.

  5. Sota Assignació de camp, feu coincidir els camps de nom, empresa, departament, etc., amb els camps de nom reals que s'utilitzen a la vostra llibreta d'adreces.

  6. Quan hàgeu acabat, tanqueu el diàleg amb D'acord.

Ara la vostra font de dades està registrada al LibreOffice com a llibreta d'adreces. Si ara obriu una plantilla des de la categoria Correspondència comercial, el LibreOffice pot inserir automàticament els camps correctes per a una carta de formulari.

Ens cal la vostra ajuda!