Establiment d'una connexió a un servei de fitxers remots

Per accedir a esta orde...

Per a activar una connexió de servidor remot, seguiu un dels procediments següents:

• Click on the Remote Files button in the Start Center.

• Trieu Fitxer ▸ Obri en remot

• Trieu Fitxer ▸ Guarda en remot

Then press Manage Services button in the dialog to open the File Services dialog.

Connexió a un servidor WebDAV

Al diàleg Serveis de fitxers, configureu:

note

Note: the root of the file service is provided by the file service administrator and may consists of scripts files, parameters and paths.

Un cop definida la connexió feu clic a OK per connectar-vos. El diàleg s'enfosqueixà fins que s'establisca la connexió amb el servidor. Pot aparèixer un diàleg que demane el nom d'usuari i la contrasenya per permetre-vos iniciar la sessió al servidor. S'ha d'introduir el nom d'usuari i la contrasenya correctes.

Connexió a servidors FTP i SSH

Al diàleg Serveis de fitxers, configureu:

Un cop definida la connexió feu clic a OK per connectar-vos. El diàleg s'enfosqueixà fins que s'establisca la connexió amb el servidor.

Connexió a un recurs compartit del Windows

Al diàleg Serveis de fitxers, configureu:

Un cop definida la connexió feu clic a OK per connectar-vos. El diàleg s'enfosqueixà fins que s'establisca la connexió amb el servidor.

Connexió al Google Drive

Al diàleg Serveis de fitxers, configureu:

Un cop definida la connexió feu clic a OK per connectar-vos. El diàleg s'enfosqueixà fins que s'establisca la connexió amb el servidor.

Connexió a un servidor CMIS

Al diàleg Serveis de fitxers, configureu: