Edició de títols d'un diagrama

Per editar un títol d'un diagrama que heu inserit al document del LibreOffice:

1. Feu doble clic al diagrama.

Apareix una vora grisa al voltant del diagrama i la barra de menú ara conté ordes per editar els objectes del diagrama.

2. Feu doble clic en un text d'un títol existent. Apareix una vora grisa al voltant del text i ara podeu dur a terme els canvis. Premeu Retorn per crear una línia nova.

Si no existeix cap títol, trieu Insereix ▸ Títols per a introduir el text en un diàleg.

3. Un sol clic al títol vos permet moure'l amb el ratolí.

4. Si voleu canviar la formatació del títol principal, trieu Format - Títol - Títol principal. Esta acció obrirà el diàleg Títol.

5. Seleccioneu una de les pestanyes disponibles al diàleg per fer modificacions.

6. Feu clic a D'acord. Al document, feu clic a fora del diagrama per eixir del mode d'edició del diagrama.