Addici贸 d'una textura a les barres d'un diagrama

You can add texture to the bars in a graph or chart (instead of the default colors) via graphics:

1. Entreu al mode d'edici贸 fent doble clic al diagrama.

2. Feu clic a qualsevol barra de la s猫rie de barres que voleu editar. Totes les barres d'esta s猫rie se seleccionen.

Si nom茅s voleu editar una barra, feu clic de nou en esta barra.

3. Al men煤 contextual, trieu Propietats de l'objecte. A continuaci贸, seleccioneu la pestanya 脌rea.

4. Feu clic a Imatge. Al quadre de llista, seleccioneu una imatge per a utilitzar-la com a textura de les barres seleccionades. Feu clic a D'acord per a aplicar el par脿metre.