Definici贸 de vores per a taules i cel路les d'una taula

Establiment d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu les cel路les de la taula que voleu modificar.

2. Feu clic a la icona Vores a la barra d'eines Taula (Writer) o a la barra Formataci贸 per obrir la finestra Vores.

3. Feu clic en un dels estils de vora predefinits.

Aix貌 afig l'estil seleccionat a l'estil de vora actual de les cel路les de la taula. Seleccioneu un estil de vora en blanc a la part superior esquerra de la finestra Vores per esborrar tots els estils de vora.

Establiment d'un estil de vora personalitzat

1. Seleccioneu les cel路les de la taula que voleu modificar.

2. Trieu Taula 鈻 Propietats 鈻 Vores (Writer) o Format 鈻 Cel路les 鈻 Vores (Calc).

3. A l'脿rea Definit per l'usuari, seleccioneu les vores que voleu que apareguen en un format com煤. Feu clic en una vora de la previsualitzaci贸 per canviar la selecci贸 d'una vora.

4. Si seleccioneu m茅s d'una fila o columna, podeu canviar les l铆nies centrals entre files o columnes. Seleccioneu els marcadors centrals a l'脿rea Definit per l'usuari.

5. Seleccioneu un estil i un color de l铆nia per a l'estil de vora seleccionat a l'脿rea L铆nia. Estos par脿metres s'apliquen a totes les l铆nies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

6. Repetiu els dos 煤ltims passos per a cada extrem de vora.

7. Seleccioneu la dist脿ncia entre les l铆nies de la vora i el contingut de la p脿gina a l'脿rea Separaci贸.

8. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.