Definici贸 de vores de par脿grafs

Establiment d'un estil de vora predefinit

1. Col路loqueu el cursor al par脿graf per al qual voleu definir una vora.

2. Trieu Format - Par脿graf - Vores.

3. Seleccioneu un dels estils de vora per defecte a l'脿rea Per defecte.

4. Seleccioneu un estil, ampalda i color de l铆nia per a l'estil de vora seleccionat a l'脿rea L铆nia. Estos par脿metres s'apliquen a totes les l铆nies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Seleccioneu la dist脿ncia entre les l铆nies de la vora i el contingut del par脿graf a l'脿rea Separaci贸. Nom茅s podeu canviar les dist脿ncies a les vores que tenen la l铆nia de vora definida.

6. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.

Establiment d'un estil de vora personalitzat

1. Trieu Format - Par脿graf - Vores.

2. A l'脿rea Definit per l'usuari, seleccioneu les vores que voleu que apareguen en un format com煤. Feu clic en una vora de la previsualitzaci贸 per canviar la selecci贸 d'una vora.

3. Seleccioneu un estil, ampl脿ria i color de l铆nia per a l'estil de vora seleccionat a l'脿rea L铆nia. Estos par脿metres s'apliquen a totes les l铆nies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

4. Repetiu els dos 煤ltims passos per a cada extrem de vora.

5. Seleccioneu la dist脿ncia entre les l铆nies de la vora i el contingut del par脿graf a l'脿rea Separaci贸. Nom茅s podeu canviar les dist脿ncies a les vores que tenen la l铆nia de vora definida.

6. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.