Control ActiveX per visualitzar documents a l'Internet Explorer

Només al Windows podeu veure qualsevol document del LibreOffice en una finestra del Microsoft Internet Explorer. Instal·leu el control ActiveX al programa d'instal·lació del LibreOffice.

Instal·lació del control ActiveX

1. Tanqueu el LibreOffice i l'inici ràpid.

2. Feu clic al botó Inicia de la barra de tasques del Windows. Trieu Configuració.

3. A Configuració, feu clic a Aplicacions.

4. A la llista Aplicacions i característiques, feu clic a LibreOffice i a Modifica.

5. A l'Auxiliar d'instal·lació, seleccioneu Modifica.

6. Obriu l'entrada Components opcionals i cerqueu l'entrada Control ActiveX. Obriu el submenú de la icona i seleccioneu que voleu instal·lar la funció.

7. Feu clic a Següent i a Instal·la.

Visualització de documents del LibreOffice

1. A l'Internet Explorer, navegueu fins a una pàgina web que continga un enllaç a un document del LibreOffice Writer, per exemple.

2. Feu clic a l'enllaç per veure el document a la finestra de l'Internet Explorer.

Hi podeu fer clic amb el botó dret per guardar el fitxer al vostre disc dur.

Edició de documents del LibreOffice

El document del LibreOffice a dins de l'Internet Explorer mostra un conjunt d'icones de barra d'eines només de lectura.

1. Feu clic a la icona Edita el fitxer a la barra d'eines del document per obrir una còpia del document en una finestra nova del LibreOffice.

2. Editeu la còpia del document.