Primers passos

Com simplificar la faena amb mostres i plantilles

El LibreOffice inclou molts documents de mostra i plantilles preparades per a ser utilitzades. Per a accedir-hi, seleccioneu Fitxer ▸ Nou ▸ Plantilles, o bé, premeu Maj++N.

Quan obriu una de les plantilles, es crea un document nou basat en esta plantilla.

Feu clic al botó Explora les plantilles en línia del diàleg per a seleccionar i baixar més plantilles.

També podeu utilitzar els diversos auxiliars (al menú Fitxer ▸ Auxiliars) per crear les plantilles definides per l'usuari com ara faxos i cartes, que podeu utilitzar com a base per a altres documents.