Properties

La finestra Propietats del Constructor d'informes sempre mostra les propietats de l'objecte seleccionat actualment a la vista del Constructor d'informes.

Icona de consell

Press Shift-F1 and point with the mouse at an input box to see a help text for this input box.


Quan inicieu el Constructor d'informes per primera vegada, la finestra Propietats mostra la pestanya Dades per a tot l'informe.

Seleccioneu una taula a la llista Continguts i a continuaciĆ³ premeu la tecla Tab o feu clic fora del quadre d'entrada per eixir-ne.

The Add fields to report window is shown automatically when you have selected a table in the Contents box and leave that box. You can also click the Add Field icon on the toolbar, or choose View - Add Field.

Podeu utilitzar la pestanya General per canviar el nom de l'informe, desactivar les Ơrees CapƧalera de pƠgina i Peu de pƠgina, etc.

Icona de consell

To display the Data or General tab page for the whole report, choose Edit - Select All - Select Report.


Si feu clic a les Ơrees CapƧalera de pƠgina o Peu de pƠgina sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'Ơrea corresponent.

Podeu editar algunes de les propietats visuals de l'Ć rea.

Si l'expressiĆ³ condicional d'impressiĆ³ s'avalua en TRUE, s'imprimirĆ  l'objecte seleccionat.

Si feu clic a l'Ć rea Detall sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'Ć rea corresponent.

Podeu indicar algunes propietats per ajustar la impressiĆ³ dels registres.

Inseriu camps de dades a l'Ć rea Detall o altres camps de control a qualsevol Ć rea. Si seleccioneu un camp inserit en podreu definir les propietats a la finestra Propietats.

Podeu canviar el text que es visualitza en un camp Etiqueta en el quadre d'entrada Etiqueta.

Podeu triar si voleu inserir una imatge com a enllaƧ o com a fitxer, o bĆ© nomĆ©s com a objecte incrustat al fitxer del Base. Noteu que l'opciĆ³ d'incrustaciĆ³ augmenta la mida del fitxer del Base, mentre que l'enllaƧ no Ć©s exportable a altres equips.

A la pestanya General d'un camp de dades podeu definir les propietats de formataciĆ³, entre d'altres.

Des de la pestanya Dades podeu canviar els continguts de dades que es mostraran.

Please support us!