Properties

La finestra Propietats del Constructor d'informes sempre mostra les propietats de l'objecte seleccionat actualment a la vista del Constructor d'informes.

tip

Premeu Maj+F1 i apunteu amb el ratolí un quadre d'entrada per visualitzar un text d'ajuda per a aquest quadre.


Quan inicieu el Constructor d'informes per primera vegada, la finestra Propietats mostra la pestanya Dades per a tot l'informe.

Seleccioneu una taula a la llista Continguts i a continuació premeu la tecla Tab o feu clic fora del quadre d'entrada per eixir-ne.

The Add fields to report window is shown automatically when you have selected a table in the Contents box and leave that box. You can also click the Add Field icon on the toolbar, or choose View - Add Field.

Podeu utilitzar la pestanya General per canviar el nom de l'informe, desactivar les àrees Capçalera de pàgina i Peu de pàgina, etc.

tip

Per a mostrar les pestanyes Dades o General en tot l'informe, trieu Edita ▸ Selecciona-ho tot ▸ Selecciona l'informe.


Si feu clic a les àrees Capçalera de pàgina o Peu de pàgina sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'àrea corresponent.

Podeu editar algunes de les propietats visuals de l'àrea.

Si l'expressió condicional d'impressió s'avalua en TRUE, s'imprimirà l'objecte seleccionat.

Si feu clic a l'àrea Detall sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'àrea corresponent.

Podeu indicar algunes propietats per ajustar la impressió dels registres.

Inseriu camps de dades a l'àrea Detall o altres camps de control a qualsevol àrea. Si seleccioneu un camp inserit en podreu definir les propietats a la finestra Propietats.

Podeu canviar el text que es visualitza en un camp Etiqueta en el quadre d'entrada Etiqueta.

Podeu triar si voleu inserir una imatge com a enllaç o com a fitxer, o bé només com a objecte incrustat al fitxer del Base. Noteu que l'opció d'incrustació augmenta la mida del fitxer del Base, mentre que l'enllaç no és exportable a altres equips.

A la pestanya General d'un camp de dades podeu definir les propietats de formatació, entre d'altres.

Des de la pestanya Dades podeu canviar els continguts de dades que es mostraran.

Ens cal la vostra ajuda!