Executa una expressió SQL

Obri un diàleg on podeu introduir una orde SQL per administrar una base de dades.

Per accedir a esta orde...

In a database file window, choose Tools - SQL.

Execució d'ordes SQL

En este diàleg només podeu introduir ordes d'administració com ara GRANT, CREATE TABLE o DROP TABLE, i no hi podeu introduir ordes de filtratge. Les ordes que pugueu introduir dependran de la font de dades. Per exemple, dBASE només pot executar algunes de les ordes SQL que es llisten ací.

Icona de nota

Per executar una consulta SQL per filtrar dades a la base de dades, utilitzeu la Vista del disseny de la consulta.

Orde per executar

Introduïu l'orde SQL d'administració que vulgueu executar.

Per exemple, per a una font de dades "Bibliografia" podeu introduir l'orde SQL següent:

SELECT "Address" FROM "biblio" "biblio"

Si necessiteu més informació sobre les ordes SQL, consulteu la documentació proporcionada amb la base de dades.

Ordes anteriors

Llista les ordes SQL que s'han executat anteriorment. Per tornar a executar una orde feu-hi clic i a continuació feu clic al botó Executa.

Estat

Mostra els resultats, inclosos els errors, de l'orde SQL que heu executat.

Executa

Executa l'orde que heu introduït en el quadre Orde per executar.

Tanca

Tanca el diàleg.