Índexs

Permet organitzar els índexs d'una taula dBASE. Els índexs vos permeten accedir a la base de dades ràpidament, sempre que hàgeu consultat les dades a la selecció que s'haja definit amb l'índex. Quan dissenyeu una taula, en podreu dissenyar els índexs a la pestanya Índexs.

Per accedir a esta orde...

In a database file window of type dBASE, choose Edit - Database - Properties, click Indexes.

Taula

Seleccioneu la taula de la base de dades que vulgueu indexar.

Índexs de la taula

Llista els índexs actuals per a la taula de la base de dades seleccionada. Per treure un índex de la llista, feu clic a l'índex i a continuació a la fletxa dreta.

Índexs lliures

Llista els índexs disponibles que podeu assignar a una taula. Feu clic a la icona de fletxa esquerra per assignar un índex a una taula seleccionada. La fletxa esquerra doble assigna tots els índexs disponibles.

<

Mou l'índex seleccionat a la llista Índexs de la taula.

<<

Mou tots els índexs lliures a la llista Índexs de la taula.

>

Mou els índexs de la taula seleccionats a la llista Índexs lliures.

Mou tots els índexs de la taula a la llista Índexs lliures.