Convertidor de documents

Copia i converteix documents al format OpenDocument XML usat pel LibreOffice.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

L'assistent converteix els documents del Microsoft Word, Excel i PowerPoint. Els fitxers originals només es lligen, no s'editen. Els fitxers nous s'escriuen amb l'extensió de fitxer nova al mateixa carpeta, o en una de nova.

L'auxiliar convertidor de documents conté les pàgines següents:

Convertidor de documents - Pàgina 1

Especifica el tipus de documents Microsoft Office a convertir.

Pàgines de continuació del convertidor de documents

Indica, per a cada tipus de plantilla i per a cada tipus de document, el directori des d'on s'ha de llegir i el directori on s'ha d'escriure.

Resum del convertidor de documents

Mostra un resum del que es convertirà quan feu clic a Converteix.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense guardar els canvis fets.

Cancel·la

Tanca el diàleg i descarta tots els canvis.

Arrere

Vos permet veure les seleccions que heu fet en els passos anteriors. Es guardarà la configuració actual.

Següent

Guarda la configuració actual i continua a la pàgina següent.

Converteix

Si feu clic cap avant mitjançant el diàleg, este botó s'anomena Següent. A l'última pàgina el botó s'anomena Converteix. La conversió es produeix fent clic al botó.